"Не виросла мажоркою, але є запити": Кошовий розповів про стосунки з донькою

Варвара Кошова потрапила в скандал в Тіктоку / Фото Главред. Колаж соціальні мережі

Євгену Кошовому не просто справлятися зі своєю старшою дочкою Варварою.

Український комедійний артист, художній керівник друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий розповів про свої стосунки зі старшою дочкою Варварою, а також прокоментував скандал з відео в TikTok, в який потрапила Варвара.

Як розповів артист в інтерв'ю Славі Дьоміну, його дочка Варвара - не виросла мажоркою.

"Але у неї такі трохи запити, іноді буває. У неї немає стопа: "Я хочу, я хочу, я хочу". Я кажу: "Зупинись. Прибираємо" три хочу "одне залишаємо". Це все. Я вважаю це прогресом у наших відносинах, що стосується фінансової складової. Вона розуміє, що зараз заробіток не такий, як був раніше. Були не легкі стосунки. І не тільки зі мною, з мамою теж. Десь протягом двох років. Це перехідний вік", - виправдовується Кошовий.

Крім того, Дьомін згадав артисту скандал, в який потрапила Варвара. Тоді дівчина стала постити відео в соціальній мережі Тiktok під російськомовні треки. Тоді Варвара по-хамськи відреагувала на зауваження користувачів і навіть подякувала їм за розкручування її сторінки.

"Під російських артистів, які підтримують Україну. Ми провели з нею бесіду, я не буду в це заглиблюватися", - не захотів говорити про ситуацію він. Тим часом, він відповів на питання про те, чому його дочка веде соціальні мережі російською мовою.

На відео - Євген Кошовий відповідає на питання слави Дьоміна:

"Про це ми теж дуже багато говорили. Впливати на те і стежити за тим, як вона веде соцмережі, це вона повинна сама зрозуміти. Вона прекрасно знає українську мову, в школі вона спілкується українською. Вдома спілкуємося так, як захочемо. Спілкуємося російською, спілкуємося українською", - відповів Євген.

Що стосується майбутнього, то Варвара хоче піти по стопах свого зоряного тата. "Варвара хоче бути співачкою, актрисою. У неї є мрія зібрати стадіон. Але для цього потрібно працювати", – відповів Кошовий.

Нагадаємо, раніше Варвара Кошова, старша дочка комедійного артиста Євгена Кошового, друга президента України Володимира Зеленського, потрапила в негарний скандал в соціальних мережах. Зокрема, йдеться про її хамську поведінку зі своїми підписниками, а також матюки, у відповідь на зауваження фоловерів.

Пізніше скандал отримав продовження, коли молода Кошова викотила нову порцію підліткового контенту. Зокрема, 15-річна Варвара нахабно подякувала ЗМІ за те, що ті "просувають її Тікток і Інсту". Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти