"Не хотіла, щоб світ бачив": в мережу злили секретне фото молодої Меган Маркл

Гаррі і Меган Маркг / кадр з серіалу

Навколо Меган Маркл не вщухають пристрасті. Цього разу піддані корони вирішили обговорити фото столітньої давності.

Фотографія Меган Маркл, які вона нібито "ніколи не хотіла, щоб світ побачив", будуть включені в майбутній, широко розрекламований спеціальний випуск австралійського ТБ за участю її батька і зведених братів і сестер.

Як повідомляє New York Post. напередодні шоу, яке виходить у неділю — лише за тиждень до коронації короля Карла III — журналіст Тейлор Ауербах опублікував у Твіттері фотографію 44-річної Маркл, коли вона була молодою, яка сміється за обіднім столом.

Її волосся зібране в недбалий пучок, а дві недоїдені обідні тарілки стоять перед нею на відвертому зображенні, наданому її сім'єю, хоча ніяких додаткових подробиць про обстановку і часові рамки фотографії не було оприлюднено. Журналіст сказав, що Меган ніколи не хотіла, щоб це фото потрапило в мережу.

Трейлер спеціального випуску був випущений раніше, обіцяючи "заповітні спогади, домашні істини та таємні записи» з дитинства відчуженої герцогині. "Вона [Маркл] до цього часу працювала б офіціанткою, якби не тато», — каже зведена сестра Меган, 58-річна Саманта Маркл. Тим часом вона також стверджує, що Меган мала холодні стосунки з батьком, 78-річним Томасом Марклом.

Дивіться фото молодої Меган Маркл

Нагадаємо, раніше скандальне подружжя Меган Маркл і принца Гаррі підловили за ніжностями на грі "Лейкерс" в Лос-Анджелесі в понеділок увечері. Герцог і герцогиня Сассекські сиділи в натовпі на Crypto Arena, коли оператор застукав скандальну парочку. При попаданні в кадр, пара явно занервувала. 41-річна Маркл ніяково помахала рукою, а 38-річний Гаррі напружено посміхнувся.

Раніше також повідомлялося, що за словами Королівського експерта, Кейт Міддлтон зробить все, щоб неугодна двору Меган Маркл, не була присутня на коронації короля Чарльза.

"Ми всі повинні бути вдячні за те, що Кейт, врешті-решт, я думаю, завадить Меган приїхати і за її словами, що вона "ні за яких обставин не допустить її туди", - сказав колишній журналіст Бі-бі-сі тому Бауер.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти