Назвали дату виходу шоу Холостячка 2020 з Ксенією Мішиною

Холостячка 2020-дата виходу шоу / СТБ

Новий проект Холостячка був анонсований на СТБ із закінченням 10 сезону Холостяка. Тепер після довгих місяців інтриги назвали дату прем'єри шоу Холостячка.

Адаптація формату "The Bachelorette" компанії Warner Bros Холостячка з акторкою Ксенією Мішиной в головних ролях вийде вперше в жовтні 2020 року.

Переможниця Танці з зірками 2019, зірка серіалу Кріпосна акторка Ксенія Мішина шукатиме своє кохання на найромантичнішому проекті з 23 жовтня на телеканалі СТБ.

Ведучим романтичного реаліті Холостячка, в якому вибирати свою другу половину буде жінка, став Григорій Решетник. Він, як ніхто інший, розбирається в чоловічій психології, і буде їй допомагати - не так, як було в Холостяку, але інакше.Читати такожКсенія Мішина розповіла, як її син поставився до участі в Холостячці

У новому проекті чоловіки проходили кастинг, а після знайомства з майбутньою дамою серця були поселені всі разом, як це було з дівчатами в чоловічому варіанті.

У проекті буде не 25 учасників, 15, тобто на 10 менше, ніж в чоловічому форматі.

Однак, в Холостячкі, у чоловіків немає ні телефонів, ні карток, ні грошей, і запрошувати Ксенію на побачення вони повинні самі - один перед одним. Точно так же ж і з організацією побачень, їм можуть допомогти, але всі вони повинні робити нарівних.

Холостячка 2020 / СТБ

В кінці кожного тижня Ксенія Мішина буде вручати бутоньєрки, а не троянди тим, кого вирішить залишити.

Організатори можуть допомогти Ксенії дізнатися щось про кандидатів, чого вона не знає а Григорій Решетник допоможе порадою.

Як повідомляють шоуранери проекту, анкет було дуже багато, і серед них навіть ті, хто міг би стати Холостяком в чоловічому проекті.

Нагадаємо, що зйомки проекту Холостячка були перенесені через коронавірус, і почалися в серпні 2020.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти