"Налякала їжачка...": Симоньян погрожує покинути Росію, якщо там приймуть Пугачову

Маргарита Симоньян / скріншот YouTube

Пропагандистка Симоньян в хамській манері пригрозила росіянам "покинути Росію".

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян, яка є однією з прямих винуватців війни в Україні, зробила "важливу" заяву.

Мабуть, образившись на дії путінського прес-секретаря Дмитра Пєскова, який на похоронах Юдашкіна висловив свою повагу Аллі Пугачовій, Симоньян у своїй "зеківській" манері стала погрожувати жителям країни агресора Росії.

За словами Симоньян, яку цитує пропагандистське видання "Стархіт", якщо росіяни приймуть Пугачову, то пропагандистка покине країну.

"Якщо цій шушері (Аллі Пугачовій- авт.) буде дозволено повернутися і як і раніше влаштовувати тут той балаган, які вона влаштовувала багато років, я піду. Безумовно. Це буде образа, яку я не зможу знести. Знаю багатьох людей, які вчинять так само», — "лякає" Симоньян позбавити Росію "цінного" генофонду.

Нагадаємо, раніше російська співачка Алла Пугачова, яка не пішла на угоду з совістю і не стала підтримувати терористичну Росію у війні проти України, з'явилася в Москві. Не дивлячись на те, що артистка переїхала в Ізраїль, продає своє майно в Росії і в цілому іноді осудливо висловлюється про війну, вона все ж вирішила приїхати на похорон свого близького друга, модельєра Валентина Юдашкіна.

Зазначимо, раніше стало відомо про те, що в терористичній Росії помер відомий кутюр'є і модельєр Валентин Юдашкін. Як відомо, російській зірці було 59 років і він боровся з онкологічним захворюванням.

Главред також повідомляв, що прес-секретар президента країни-агресора РФ Дмитро Пєсков з'явився на похоронах відомого російського модельєра і кутюр'є Валентина Юдашкіна і не зміг пройти повз російської співачки Алли Пугачової, яка несподівано прилетіла до Москви з Ізраїлю, де живе останнім часом.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти