Надя Дорофєєва розповіла про своє зникнення на тлі чуток про вагітність

Надя Дорофєєва новини - Dorofeeva висловилася після чуток про вагітність / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Незвичайне для кар'єри Dorofeeva рішення породило нову хвилю пліток про особисте життя співачки.

Менше тижня тому Надя Дорофєєва випустила новий трек "Нітрогліцерин" і кліп на нього. Після виходу пісні в ЗМІ знову стали з'являтися чутки про вагітність артистки.

Про те, що вона перебуває в цікавому стані, першим припустив Євген Фешак - він звернув увагу, що раніше Додо сама знімалася у всіх своїх кліпах. Ймовірною причиною того, що цього разу артистка покликала професійну танцівницю, ведучий назвав вагітність.

Щоб поставити крапку в пересудах про її можливе материнство, Dorofeeva у своєму блозі в Instagram розповіла, чому головною героїнею її ролика цього разу стала артистка Марина Кущова, а не вона сама.

"Нітрогліцерин – перша відеоробота без мене в кадрі... Чому? Я сильно шаную талановитих людей . Для мене надзвичайно важливо підсвічувати їх, а вони в свою чергу підсилюють мене. З Маріною ми дуже давно знайомі та багато співпрацюємо, вона одна з найпотужніших українських танцівниць і хореографок, яка завжди має своє особливе бачення. Тому коли я думала, яким може бути «Нітрогліцерин», зрозуміла, що бачу там саме її – як головну героїню. Я їй подзвонила, розповіла про пісню та сказала: "Хочу, щоб ти була в цьому відео та робила все, що ти хочеш". А коли творчій людині таке кажуть, вона "летить" – і це найпрекрасніше, шо може статися", - розповіла Надя Дорофєєва.

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Хто така Надя Дорофєєва / инфографика: Главред

Dorofeeva - останні новини:

Раніше Надя Дорофєєва розповіла, хто в їхній родині з Мішею Кацуріним більше приносить грошей у дім. Також співачка похвалилася коштовностями, які їй подарував чоловік.

Крім того зірка зізналася, що збільшує губи. Вона показала б'юті-трюк, який надає її губам омріяного об'єму без косметологів і пластичної хірургії.

Читайте також:

Новини заразКонтакти