Починає лікуватися: зрадниці Регіні Тодоренко "зірвало дах" через дітей

Регіна Тодоренко в стресі через дітей
/ колаж: Главред, фото: instagram.com/reginatodorenko/

Зрадниця Тодоренко вже записалася на прийом до фахівця.

Колись українська ведуча, а тепер запроданка Регіна Тодоренко, яка мовчить про війну в Україні та живе в країні-терористі РФ, виховує зі своїм чоловіком-путіністом Владом Топаловим двох синів - Михайла та Мирослава. Ведуча розповіла, як переживає за своїх дітей.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, у Тодоренко паніка через синів.

"Як же важко віддавати дітей у дитячий садок. По-перше, я тривожна мати. Хтось здивується, але мені дуже складно делегувати турботу про дитину комусь іншому. І йдеться не тільки про вихователів у садку. Мені і з нянями важко. Спочатку я просто сиділа, як квочка, і стежила за кожним рухом няні, за кожним її поглядом. По-друге, у Влада був дуже травматичний досвід: проведене дитинство в Англії далеко від близьких. Він дуже складно переживав будь-яку дистанцію з батьками, і досі йому це вкрай важко дається із синами", - розповіла зрадниця.

А також ведуча зізналася, що планує звернутися до фахівця через свій стан і переживання.

"Усе це, звісно ж, транслюється на наших дітей, і ми спокійно не можемо віддати діток до дитячого садка або до якоїсь школи. Нам складно. Відповідно, складно і дітям. І сьогодні день, коли Мішанька знову пішов у дитячий садок... Це вже третя спроба. Завтра в мене сесія з психологом щодо моєї тривожності, гіперконтролю і сепарації. Мабуть, треба підлікувати мені нерви", - підсумувала запроданка.

Хто така Регіна Тодоренко?

Регіна Тодоренко - ведуча, актриса, співачка українського походження. Колишня учасниця гурту Real O. Здобула популярність завдяки тревел-шоу "Орел і решка". Живе і будує кар'єру в РФ навіть після початку повномасштабної війни. У зв'язку з цим з вересня 2022 перебуває під санкціями України.

Регіна Тодоренко - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно зрадницю Регіну Тодоренко запідозрили у вагітності. Ведуча опублікувала знімок з відпочинку і шанувальники вирішили, що вона чекає на третю дитину.

А також раніше Тодоренко розповіла, що разом із дітьми та чоловіком-путіністом Владом Топаловим, вирушила на Мальдіви. Але, водночас, поскаржилася, як вона втомилася і зізналася, що зовсім без сил.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти