Міс Україна-Всесвіт засвітила зайвого у священній річці Йордан

Анна Неплях показала мокре тіло після купання в річці Йордан / instagram.com/neplyah

Анна Неплях показала свої купання в культовому для християн місці.

Українська модель та Міс Україна-Всесвіт 2021 Анна Неплях напередодні Великодня вирушила до Йорданії, де відвідала одне з нових Чудес світу - стародавнє місто Петра, яке користується підвищеним інетерсом туристів.

Однак, крім загальноосвітнього інтересу, модель задовольнила і релігійний голод, і зробила обмивання в священній річці Йордан, в передбачуваному місці, де був хрещений Ісус Христос. Незвичайним досвідом Неплях поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Ритуал відбувається в спеціальній білій сорочці, одягненій на голе тіло, і хоч вода, за словами Анни, виявилася дуже холодною, вона не відмовила собі в такій пригоді.

Природно, світла тканина миттєво прилипла до мокрого тіла, підкреслюючи пишні вигини моделі. За ці кадри Неплях довелося вислухати багато критики на свою адресу, проте приємного враження від обмивання в священній річці у моделі це не відняло.

Раніше українська блогерка, модель і володарка найбільших скул у світі Анастасія Покрещук похвалилася "новими" грудьми, в які вставила літрові імплантати.

Також українська гімнастка та Олімпійська призерка Анна Різатдінова показала, як підкорювала Барселону у прозорій сукні і пікантному боді, які підкреслювали її ідеальні вигини.

Інші новини:

Новини заразКонтакти