Мішина після розставання з Еллертом "рубонула" нову зачіску

Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua/

Ксенія Мішина похвалилася новим іміджем, який змінила відразу після повернення з відпочинку і розриву з Олександром Еллертом.

Актриса Ксенія Мішина зважилася на кардинальні зміни, які роблять дівчата після розставання - вони змінила зачіску після слів про розставання з Олександром Еллертом. Правда, вона не стала робити радикальне каре, але її нова шикарна зачіска вражає уяву.

Ксенія Мішина показала, як приїхала до стилістки Ніколаєнко Юлі, яка допомагала їй з підбором образів на шоу Холостячка.

Юлія знову допомогла Ксенії з образом - це не радикальне каре, але дівчина виглядає на 100% ідеально і на 100% не такою, як раніше. Свій похід до Юлі і нову зачіску Ксенія показала в сторіз свого Instagram.

Ксенія натякнула, що тоді Юля робила з неї принцесу, а тепер вони разом входять в новий проект, про який вона поки що промовчить.

Дівчина зізналася, що новий імідж для неї трохи незвичний, але так потрібно, і вона звикне.

Точно також сьогодні Ксенія заявила, що переходить на українську мову.

Поки що невідомо, як шанувальники відреагували на нову зачіску Ксенії, тому що тільки вона бачить результати, але безсумнівно, обіцяну принцесу з неї зробили і новий імідж просто шикарний.

Раніше Ксенія Мішина показала апетитні форми у яскравому вбранні.

Нагадаємо, що до цього Ксенія Мішина в сторіз засвітила обручку від Олександра Еллерта, але потім "ненароком" показала манікюр, і на пальці колечка більше не було.

Олександр відписався від Ксенії, і зробив те, чого не було раніше під час їх сварок - видалив інформацію про те, що він з нею зустрічається з шапки профілю.

Ніхто з пари прямо не коментує, що між ними відбувається.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти