Мадонна вперше після реанімації показалася на людях: як виглядає зірка

Мадонна спокійно прогулювалася Нью-Йорком / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот з відео

64-річну легенду світової поп-музики Мадонну вперше сфотографували після виписки з лікарні.

Американська легендарна попспівачка Мадонна, цілком ймовірно, вкрай швидко відновлюється після недавнього погіршення здоров'я. Про це повідомляє портал Page Six.

64-річну артистку помітили під час прогулянки з подругою на одній з вулиць Нью-Йорка. Кадри з Мадонною, вбраною в зручне вбрання з шортами, взуту в кросівку і з капелюхом на голові, оприлюднила в TikTok блогер Лорен Конлін.

Співачка виглядала цілком задоволеною собою і навіть не забула нафарбувати губи помадою перед виходом на вулицю.

До слова, нещодавно фанати Мадонни звернули увагу на свіжий лайк, який вона залишила під відео свого колеги, співака Сема Сміта, з якими вона в червні випустила спільний танцювальний трек "Vulgar".

Нагадаємо, раніше популярна у всьому світі співачка Мадонна відклала своє майбутнє світове турне після того, як королева поп-музики захворіла і була змушена провести кілька днів в реанімації.

Пізніше її подруга Розі О'доннелл розповіла, як зірка себе почуває зараз. "Вона одужує вдома - вона насправді дуже сильна", - сказала вона.

Західні ЗМІ повідомляють, що недавнє зіткнення співачки Мадонни зі смертю, було зовсім не пов'язано з бактеріальною інфекцією - а з передозуванням якимись сильнодіючими препаратами.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти