Лазур і пшениця: Зеленська зустрілася зі шведськими монархами у вишуканому луці

Олена Зеленська на аудієнції короля і королеви Швеції - розбір образу / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Стиль першої леді України вже розібрали на деталі модні таблоїди.

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська з діловим візитом відвідали Швецію. Вони були удостоєні аудієнції у короля Карла XVI Густава і королеви Сільвії.

Особисто і на своїй сторінці в Intagram дружина гаранта подякувала королівському подружжю за медичну допомогу, яку Швеція надає воїнам ЗСУ та простим українцям, а також допомогу у відновленні територій, які були звільнені з окупації.

Для офіційного візиту Олена Зеленська традиційно обрала вбрання від українських дизайнерів, роблячи внесок у популяризацію наших майстрів. Її стильний образ складався з темно-блакитного брючного костюма від A. M. G. з декоративними лацканами, коричневих замшевих човників і золотистої брошки у формі пшеничного колоска.

У цьому аутфіті, який модниці активно обговорювали в мережі, перша леді також відвідала зустріч з прем'єр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном і його дружиною Бригіттою Ед. З нею Олена Зеленська обговорила благодійні ініціативи щодо допомоги українцям, які постраждали від російської агресії.

Володимир та Олена Зеленські на аудієнції у короля Швеції Карла XVI Густава і королеви Сільвії / instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська і королева Швеції Сільвія / instagram.com/olenazelenska_official

Раніше стало відомо, як зараз виглядає бунтівна герцогиня Сассекська - у мережі з'явилося нове Селфі Меган Маркл зі святкування Дня народження дружини принца Гаррі, яке показала її близька подруга.

Також 56-річна акторка Сальма Хайєк, яка зараз відпочиває з чоловіком у Мексиці, у крихітному біло-блакитному бікіні здивувала формою. Артистка без проблем хвалиться перед папараці своєю фігурою.

Інші новини:

Новини заразКонтакти