Кінець холодної війни: Софія Ротару з теплом звернулася до Алли Пугачової

Софія Ротару тепло привітала Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/, instagram.com/sofiarotaru.official/

Софія Ротару привітала Аллу Пугачову з днем народження і залишила послання з підтекстом.

Українська співачка Софія Ротару привітала Аллу Пугачову з 75-річчям, хоча їх завжди вважали суперницями на сцені. Шанувальники вважають, що таким чином Ротару пішла на примирення з Пугачовою.

На своїй сторінці в соцмережах Ротару опублікувала архівне чорно-біле фото і додала сердечко. Так, артистка дала зрозуміти, що тепло і з любов'ю ставиться до Примадонни.

Софія Ротару показала архівний знімок Пугачової / фото: скрін instagram.com/sofiarotaru.official/

Також Пугачову привітали й інші колеги. Серед них виявилися чоловік зірки Максим Галкін, Світлана Лобода, Данило Козловський, Лайма Вайкуле, Станіслав Садальський, Ілля Рєзнік, Ігор Ніколаєв та інші.

Хто така Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні по темі

Зазначимо, нещодавно Софія Ротару привітала свою невістку Світлану з днем народження. Так, на своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала фото з дружиною свого сина Руслана Євдокименка.

А також раніше Софія Ротару відреагувала на страшну атаку по Одесі вночі 2 березня. Ротару не змогла промовчати про загибель українців в Одесі після терористичного обстрілу з боку РФ.

Читайте більше про Ротару:

Новини заразКонтакти