Померла Келлі Престон - причини смерті, сім'я і фільмографія

Келлі Престон / Кадр з фільму Смертний вирок

Дружина Джона Траволти Келлі Престон померла в 57 років після важкої хвороби.

Померла дружина Джона Траволти - Келлі Престон. Вона померла від раку на 58 році життя.

У Келлі Престон був рак грудей, з яким вона боролася за 2 останні роки життя, - пише Джон Траволта Instagram.

Келлі Престон померла в лікарні після довгого лікування раку молочної залози.

"З дуже важким серцем я повідомляю вам, що моя прекрасна дружина Келлі програла свою дворічну боротьбу з раком молочної залози. Вона боролася за мужню боротьбу з любов'ю та підтримкою багатьох людей. Моя сім'я і я завжди будемо вдячні її лікарям і медсестрам в Онкологічному центрі ім. М. Д. Андерсона, всім медичним центрам, які допомогли, а також її багатьом друзям і близьким, які були поруч з нею. Ми завжди будемо пам'ятати любов і життя Келлі. Я деякий час, буду там з моїми дітьми, які втратили свою матір, тому вибачте мене заздалегідь, якщо ви не будете чути від нас нічого якийсь час. Але, будь ласка, знайте, що я відчую вашу любов у майбутні тижні і місяці, коли ми не зцілімося. Всіх люблю", - пише він.

Келлі Престон народилася на Гонолулу 13 жовтня 1962 року. Вона зростала з вітчимом, у неї є зведений брат Кріс Пэлзис. Після проживання в Іраку та Австралії, їх сім'я повернулася в США, де дівчина отримувала освіту.

Кар'єру актриси почала з 1983 року, з не дуже відомих фільмів і ролей.

Келлі Престон - родина

Джон Траволта і Келлі Престон одружилися 12 вересня 1991 року. У пари був син Джетт, який народився у 1992-му, проте помер в 17-річному віці. Їх дочка Елла Блю народилася в 2000 році, і третя дитина, син Бенджамін, народився 24 листопада 2010-го.

Це був її другий шлюб - з першим чоловіком Кевіном Гейджем вона була одружена з 1985 по 1987 рр..

Вона знімалася в фільмах Шалапут і Таємний шанувальник, однак великий успіх прийшов до неї після участі в картині Близнюки з Денні Де Віто і Арнольдом Шварценеггером, хоча сама роль у Престон була незначною. Її останній фільм - Кодекс Готті, де Престон знялася разом з Джоном Траволтою.

Келлі Престон - фільмографія

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти