Кайлі Джаннер назвала свою дитину "пеніс": як так вийшло

Кайлі Дженнер / Instagram

З появою свіжих фото в мережі, Дженнер розсекретила ім'я своєї дитини.

Засновниця Kylie Cosmetics, 25-річна американська модель, бізнесвумен і світська левиця Кайлі Дженнер, яка вперше показала свого сина і вперше розсекретила його ім'я потрапила в незручну ситуацію.

Виявилося що ім'я Айре, а саме так і звуть її сина, на арабському означає "пеніс", пише Page Six.

"Його ім'я погано перекладається«, — написав один з користувачів TikTok, а користувач Twitter зазначив, що Aire - це» поширене «сленгове слово, що означає "мій пеніс".

"Боже, допоможи їй, якщо вона приїде на Близький Схід, — написала інша людина, а інша втрутилася, — усі мої ліванці зараз хриплять від сміху».

Urban Dictionary зазначає, що Ayre, інше написання незвичайного імені, перекладається як «пеніс» лише за певних обставин. Тому багато користувачів не зрозуміли комічного значення імені дитини.

"Я не розумію, я з Близького Сходу», — написала одна людина в TikTok.

"Що означає Аіге арабською? Я араб, але ніколи не чув цього слова», — запитав інший.

Відзначимо, що 25-річна Дженнер розкрила ім'я своєї другої дитини через Instagram, поділившись першими фотографіями його обличчя.

Нагадаємо, раніше Кайлі Дженнер поповнила список найбільш завидних холостячок - ЗМІ повідомляють, що вона розлучилася зі своїм обранцем і батьком двох її дітей, репером Тревісом Скоттом.

Чутки про розрив між селебрітіс з'явилися незабаром після звинувачення музиканта в черговій зраді. Чи послужила ця плітка причиною розриву - невідомо, адже ні Скотт, ні Дженнер поки не коментують свій сімейний статус.

Відомо, що Новий рік пара повинна була зустрічати разом, проте Кайлі посварилася з Тревісом, і втекла з дітьми в Аспен до друзів. Інсайдери підтверджують розрив, проте підкреслюють - розлучилися знаменитості на мажорній ноті.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти