Катя Осадча показала колекцію своїх наймодніших вишиванок

Катерина Осадча / instagram.com/kosadcha/

Вагітна телеведуча Катя Осадча здивувала красою у своїх вишиванках.

Зірка Світського життя Катерина Осадча приєдналася до святкування Дня вишиванки, і вразила одразу кількома вбраннями.

Українська модниця і велика любителька капелюшків Катя Осадча однаково позитивно ставиться до брючних костюмів і суконь, але цього разу вирішила продемонструвати не просто жіночу версію вишиванки.

Ведуча 1+1 приміряла для сукні-вишиванки. Біло-блакитну сукню з геометричним орнаментом вона показала в машині і на зйомках в студії 1+1, а зелену шикарну сукню вона приміряла вдома - вона більш вільна і вишита квітами.

"З Днем Вишиванки! А ви одягли сьогодні вишиванку?",- цікавиться ведуча Світського життя. Вона тегнула Андре Тана, так що ймовірно, це наряди його виробництва.

Читати такожСенічкін , Барбір, Сумська та Світоліна-українські зірки здивували вбраннями в День вишиванки

"З Днем вишиванки!! В моїй колекції вже чимало різних вишиванок, старовинних і сучасних, суконь з національними мотивами і сорочок з закладеним в вишивку змістом. Я тішусь, що дизайнери знову і знову звертаються до традиційної вишивки і роблять її модною в усьому світі. Вишиванка - ще одна наша гордість і круто, що українці носять її не тільки на свята. На фото старовинна вишиванка придбана у Львові і сучасна сукня від Юлії Магдич", - підписала вона пост із вишиванками.

Катерина Осадча / instagram.com/kosadcha/
Катерина Осадча / instagram.com/kosadcha/
Катерина Осадча а Юрій Горбунов / instagram.com/kosadcha/

Нагадаємо, що нещодавно Катя Осадча зібрала неймовірні факти для шоу Світське життя на премії ViVa Awards і Yuna. Минулого вечора пройшла презентація нового шоу 1+1 - Твій день, на якому Осадча вже також поспілкувалася з селебрітіз. Тепер залишається тільки чекати нові шикарні інтерв'ю.

Дивитися онлайн всі випуски шоу Світське життя можна онлайн на сайті 1plus1 video. Нові випуски виходять по суботах.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти