Холостячка 2021 - назвали всіх учасників шоу Холостячка 2 на СТБ

Холостячка 2021-список учасників 2 сезону / СТБ

Новий 2 сезон шоу Холостячка 2021 виходить на СТБ 17 вересня. Ще перед виходом першого випуску розсекретили список всіх учасників романтичного реаліті.

У шоу Холостячка, як і у проекту Холостяк є три найбільш інтригуючих моменти - хто стане головним героєм, як пройшла перша вечірка - знайомство, і хто потрапив до списку учасників нового сезону.

У шоу Холостяк і Холостячка головного героя називають в різний час, а учасників тримають в секреті до першого випуску. Але в 2021 році сталося виключення - в Мережу потрапив список всіх учасників 2 сезону Холостячки.

Розповідаємо, хто бореться за серце співачки Злати Огневич, які у них професії, і який вік.Читати такожЗлата Огневич зізналася, який інтим дозволить собі з учасниками шоу Холостячка 2

Холостячка 2021 - список учасників 2 сезону

Поки що в тизері і трейлері засвітили тільки двох учасників-Стоматолога Романа Васильєва і плавця Андрія Хветкевича. Також ім'я ще одного учасника тримається в секреті.

Нагадаємо, що після виходу шоу Холостячка 2 виходить також проект як вийти заміж, який буде йти після випусків романтичного реаліті. Там будуть обговорювати ситуації і відносини, які склалися на проекті.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти