Група СКАЙ представила пісню Легковажна з нового альбому

СКАЙ / прес-служба

Рок-група СКАЙ, яка готується до ювілейного туру по Україні, представила кліп на нову пісню

Український гурт СКАЙ презентував кліп на нову ліричну пісню. Для зйомки фронтмен колективу Олег Собчук приміряв на себе образ кур'єра, і завдяки своїй професії знайомиться з дівчиною своєї мрії в ролику.

Група з гумором інтерпретувала те, що з 2020 року в Україні робота кур'єра стала однією з найбільш затребуваних через коронавірус.

"Фабула цього кліпу в легкості, любові, весняно-романтичному настрої, радості життя. І в тому, що кур'єрська доставка може стати варіантом можливого заробітку для українських артистів під час локдауну", - жартує Олег.

Режисером відеороботи став Олександр Швець, з яким група зняла вже десяток кліпів, співачка Ліля Королюк зіграла роль головної героїні, а Олег Собчук для максимального перевтілення відчутно змінив імідж і відростив собі вуса.

"Мої вуса на зйомках багатьом стабільно піднімали настрій. Чомусь вирішив, що це буде прикольно і незвично для мого образу в ролі кур'єра з доставки на велосипеді, на якому до речі за час зйомок проїхав близько 80 км", - поділився емоціями артист.

Нагадаємо, що в цьому році група СКАЙ святкує своє 20-річчя, з приводу чого колектив активно готується до масштабного ювілейного туру по Україні, і збирається з цього приводу дивувати шанувальників неабиякими сюрпризами.

Як раніше повідомляв Главред, Настя Каменських випустила пісню МА і ліричне відео на нього.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти