"Гінекологічне непорозуміння": Собчак висловилася з приводу Охлобистіна

Ксенія Собчак / instagram.com/xenia_sobchak

Охлобистін видав чергову порцію марення з приводу сімейних цінностей.

Російська журналістка Ксенія Собчак прокоментувала недавнє висловлювання путініста, українофоба, російського актора Івана Охлобистіна.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, раніше божевільний Охлобистін під час шкільного уроку пояснював дітям, в чому головна відмінність статей.

"Жінки весь час оновлюються, це необхідно, щоб вони були готові до дітонародження. Їм природа дала більше, ніж мужику. Він - на короткі дистанції: швидкий удар, схопив, мамонт, бігти, є. А у жінки - ні. Вона, як грибниця, навколо себе поширює життя", - сказав путініст.

На що Ксенія Собчак заявила, що висловлювання недоумкуватого Охлобистіна звучать як гінекологічна патологія.

"Також дітям нагадали, що сім'я як матрьошка, народжувати треба, чим більше, тим краще. Це і є майбутнє Росії. Про користь контрацептивів і заморожування ембріонів ні слова", - говорить вона.

Нагадаємо, раніше путініст і прихильник "русского міра", співак Олег Газманов повідомив, що візьме в руки автомат, щоб вбивати мирних українців.

"Мені 71 рік. Якщо Батьківщина накаже, я візьму автомат і піду. Але зараз корисний тим, що співаю свої пісні", — сказав музикант у програмі "життя і доля" на головному пропагандистському каналі "Росія 1", пише Стархіт.

Артист-терорист також висловився про санкції, які ввели проти нього Латвія, Литва та Естонія.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти