Фіналіст Голосу країни присвятив пісню випускникам із школи

Тьома Паучек / 1+1

Фіналіст голосу з команди Діми Монатіка Тема Павучок порадував своїх передплатників піснею, яку вони захотіли заспівати слідом за ним.

Український музикант, фіналіст шоу Голос країни 2021, який поступився першим місцем Сергію Лазановському, запропонував своїм фанатам нову пісню, начерк якої у нього вже є.

Днями Тема Павучок вразив фанів майстерним виконанням нової пісні, і попросив поради - робити її повністю, чи ні.

"Всім випускникам присвячується. Декілька днів тому я надихнувся на написання пісні про випускний, точніше, спочатку ідея полягала в перекладі якоїсь вже існуючої. ПРОТЕ, написати її самостійно стало кращою ідеєю, і все було готово за короткий проміжок часу. Адже, коли робиш в кайф, то і результат відповідний", - говорить він в Instagram.

Тема запропонував випускникам такий варіант пісні на прощальний вечір до школи, і зізнався, що на його думку, пісня атмосферна. Читати також"Це російська рулетка": експерт пояснив, куди пропадають фіналісти Голосу країни і Х-Фактора

"Здається, пісня вийшла максимально легка та атмосферна. І щиро сподіваюсь на те, що вона припаде вам до душі і будете наспівувати її будь-д. Випусники насолоджуйтесь моментом разом з цієї піснею, буду радий.Випусники, ви тут? Слухатимете на випускному пісню? Записувати повністю?",- запитав співак.

Ролик він записав вдома - підігруючи собі на гітарі.

"Душевно", "Записуй", "Хочу цю пісню на випускний заспівати", "А повна пісня буде?", Записуй повністю", "Дуже красиво", "Який талант!", - пишуть йому у відповідь.

Нагадаємо, у фіналі шоу Голос країни переміг Сергій Лазановський з команди Наді Дорофєєвої.

Сергій Паучек пройшов у фінал, але по глядацькому голосуванню не зміг отримати перше місце.

Після третього етапу виявилося, що Сергій Лазановський набрав більше голосів, і переміг у проекті.

Переглянути всі виступи 11 сезону шоу Голос країни 2021 онлайн можна на сайті 1+1 video.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти