Джамала розчулила трагедією з життя своєї родини та заінтригувала номером на Танцях з зірками

Джамала заінтригувала шанувальників "особливим танцем" / instagram.com/jamalajaaa

Співачка анонсувала "особливий танець" на паркеті, який виконає разом зі своїм партнером Антоном Нестеренком вже завтра.

Популярна українська співачка Джамала стала однією з найяскравіших учасниць розважального шоу "Танці з зірками". Зірка заінтригувала шанувальників своїм прийдешнім виступом, який відбудеться в неділю, 19 вересня.

Джамала написала довгий пост в Instagram про випадок, який змінив її життя.

"Насправді, тут можна було б перерахувати багато важливих подій - перемога на "Новій хвилі", зустріч чоловіка, народження першої і другої дитини. Але є два роки, які для мене вирішили історію: 2016 - поворотна в моєму творчому житті перемога на "Євробаченні", "1944" - не тільки переможна пісня, але історія моєї сім'ї, яка змінила хід цілого роду Джамаладінових", - зазначила співачка.

За словами Джамали, в житті її сім'ї свого часу сталося те, про що вона нікому не розповідала. Це несамовита історія про важке життя кримських татар, які перенесли багато горя.

"У моєї к'артк'артани (прабабусі) було п'ятеро дітей. Наймолодша дочка Сусана, яка не витримала двотижневого шляху в товарному вагоні по дорозі в Середню Азію під час депортації. І четверо синів, яких прабабуся виростила, поставила на ноги. І всім їм - Айяру, Сейяру, Айдеру, Ісмету - вдалося повернутися на батьківщину в Крим. Серед них Мій рідний дідусь Айяр", - додала Джамала.

Співачка зазначила, що постійно дивується любові людей до рідних країв і анонсувала "особливий танець" на паркеті, який виконає разом зі своїм партнером Антоном Нестеренком вже завтра, 19 вересня. Номер буде присвячений "року, який змінив життя".

Дивіться нові випуски шоу Танці з зірками о 21:00 щонеділі на сайті 1plus1video.

Автор: Уляна Поліщук
Новини заразКонтакти