Дочка телеведучого не пішла на екскурсію російською мовою

Анатолій Анатоліч із дружиною та дітьми - колаж: Главред, фото: instagram.com/yulattt

Анатолій Анатоліч поділився сміливим вчинком своєї доньки.

Український ведучий Анатолій Анатоліч, який разом із дружиною, піарницею Юлою (Юлія Бойко), виховує трьох дітей, розповів про те, як його донька відмовилася від екскурсії.

Зокрема, його 13-річна донька Аліса в Мілані відмовилася слухати екскурсію через те, що вона була російською мовою.

"Просто мені було неприємно слухати", - розповіла вона. Аліса припустила, що гід могла бути з терористичної Росії, адже в неї був певний акцент. Запис телефонної розмови з дочкою Анатоліч опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Хто такий Анатолій Анатоліч?

Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я - Анатолій Анатолійович Яцечко) - український радіоведучий, шоумен, ведучий програм "Сніданок з 1+1", "Голос країни", YouTube-каналу "Зе Інтерв'юер", ранкового шоу "Ранок з Україною" та ін., повідомляє Вікіпедія.

Дівчинка додала, що від екскурсії відмовилася не тільки вона, а й уся компанія. Крім того, вона додала, що була одягнена у футболку з написом "Україна" англійською. "Дивляться на "Ukraine" і розмовляють російською", - поділилася дочка Анатоліча.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, ранішедружина шоумена наважилася на відвертість, і зізналася, що у маленького Ніла діагностували затримку мовленнєвого розвитку. Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

Також донька Валерія Залужного "злила" його таємницю щодо адаптації до цивільного життя. "Залізному генералу" було складно звикнути до однієї важливої деталі його нинішньої роботи.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти