Дантес емоційно заступився за Дорофєєву, яку образила глядачка: "Тоді і я не топ"

Дантес емоційно заступився за Дорофєєву, яку образила глядачка/ Instagram

Співак не зміг стримати емоцій, коли із залу пролунали образи на адресу його колишньої дружини.

Український співак Володимир Дантес публічно заступився за свою колишню дружину Надю Дорофєєву, коли під час зйомок шоу "Пожежа" у Варшаві одна з глядачок у залі образила її.

Запис шоу був оприлюднений на ютуб-каналі ведучого Олексія Дурнєва, котрий вів його разом з Дантесом та українською блогеркою та телеведучою Раміною. У фіналі програми ведучі давали відповіді на запитання глядачів у залі.

Одна з глядачок поставила Дантесу незручне запитання та у негативному сенсі висловилася про його колишню дружину Надю Дорофєєву. Глядачка жартома поцікавилася, чому після розлучення з Дорофєєвою він обрав українську дизайнерку Дашу Кацуріну, а не її.

При цьому дівчина із залу негативно висловилася про Дорофєєву, сказавши, що та "явно не топ".

"Дорофєєва – явно не топ. Ні, як людина вона, напевно, така... сердечна, так?", – сказала глядачка.

Такі коментарі у бік колишньої дружини явно розізлили співака, і він емоційно заступився за неї, попросивши не ображати її.

"Не кривдьте моїх колишніх. Тоді і я не топ… Ви встали обісрати все, що було в моєму житті?! Мене? Мою колишню?", – на емоціях висловився Дантес.

Після такого зауваження глядачка одразу змінила тему і поставила наступне запитання Дурнєву.

Раніше повідомлялося, що Дантес вперше висловився про любовну пісню Дорофєєвої і Кацуріна. Він сказав, що трек йому сподобався, у ньому багато правди, життя, душі. При цьому до свого коментаря співак додав: "Я, звісно, усіх ненавиджу, але дуже люблю".

Нагадаємо, раніше колишній чоловік Наді Дорофєєвої, співак і комік Владимир Дантес емоційно оцінив роман співачки і Міші Кацуріна, а також розповів, які стосунки зараз у любовному чотирикутнику.

Читайте також:

Новини заразКонтакти