"Чого хотіли, те й отримуєте": зрадниця Стужук цинічно пояснила ранкове бомбардування України

Стужук / Instagram

Скандальна блогерша продовжує пробивати дно своїми висловлюваннями проти українців.

Українська блогерка Софія Стужук, яка з початку нападу Росії на Україну не відкрила свій рот і жодного слова сказала про те, що Росія влаштувала геноцид для українців, пробила своїми висловлюваннями чергове дно.

Зокрема, вона опублікувала посилання на чергового блогера, який "пояснює", чому Росія почала масовано обстрілювати Україну ракетами вранці, 10 жовтня. На думку зрадниці, вся справа в тому, що українці раділи попаданню по Кримському мосту в окупованому Криму.

"Повторюю ще раз-куди увага, туди енергія. Що хотіли, те й отримуєте", - процитувала вона якогось Женю.

Стужук продовжує свою блогерську діяльність вже з Європи, рекламуючи при цьому російські товари і послуги, а також шахраїв.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що, незважаючи на війну, Стужук продовжує рекламувати росіян, які закликають вбивати українців, блогерка ще й поводиться безвідповідально, піарячи шахрайок і вельми впевнено закликаючи вкладати гроші.

Цікаво, що кожен раз, вона супроводжує свої лажі скаргами на особисту драму, мабуть, щоб пом'якшити реакцію обдурених нею фоловерів.

Мільйонерка, яка виїхала з воюючої України в безпечне місце, яка продовжує замовчувати геноцид українців і заробляти на своїй аудиторії, кожен раз плаче і демонструє всім свою псевдо драму.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти