"Була надзвичайна служба": Анастасія Приходько пішла під вінець вдруге

Анастасія Приходько відсвяткувала річницю весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/prykhodko_official/

Анастасія Приходько показала, як минула важлива подія в її житті.

Учора, 4 вересня, українська відома співачка Анастасія Приходько відзначила річницю шлюбу з чоловіком Олександром.

На своїй сторінці в Instagram Приходько поділилася, що вона з чоловіком вирішили повінчатися вдруге. Як зазначила співачка, вони з коханим дали повторні обітниці одне одному. Також зірка подякувала близьким друзям, які стали свідками цієї події.

"Ми святкуємо 11 років разом...Сталеве весілля! Дякую друзям, які стали свідками наших нових обіцянок у храмі! Була надзвичайна служба в храмі, яку провів отець Іоанн", - написала Анастасія.

Після вінчання подружжя відсвяткувало подію в одному з ресторанів Києва.

Хто така Анастасія Приходько?

Анастасія Приходько - українська співачка, авторка пісень, громадський і політичний діяч, заслужена артистка України.

У 2007 році брала участь у шоу російського Першого каналу "Фабрика зірок 7", в якому посіла перше місце, після чого почала співпрацю з продюсером Костянтином Меладзе. Представляла Росію, яка напала на Україну, на музичному конкурсі "Євробачення-2009" з піснею "Мамо". У фінальній частині конкурсу посіла 11-те місце.

За даними Вікіпедії, у жовтні 2018 року оголосила про відхід зі сцени. 24 лютого 2021 року відбулося повернення на естраду.

Анастасія Приходько - останні новини за темою

Раніше українська співачка Анастасія Приходько викрила циніка Шепелєва - вона розповіла, яким місцем білоруський ведучий заробив собі місце на пропагандистському телебаченні.

Також Настя Приходько розповіла, як їй "помстився Порошенко" за судовий розгляд у зв'язку зі зйомкою артистки в передвиборчому ролику експрезидента у 2018 році.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти