Британська акторка показала, як насправді за лаштунками виглядає чарівна Діта фон Тіз

Діта фон Тіз і на випадкових фото підтверджує свій "королівський" титул / instagram.com/ditavonteese

Королева бурлеску хоч і розміняла шостий десяток, але все ж своєю чарівністю все ще здатна вбити наповал.

Чарівна Діта фон Тіз вже більше тридцяти років нікому не поступається титулом королеви бурлеску. Навіть у свої 50 вона зі спритністю застрибує у свій "келих мартіні", та дарує глядачам незабутнє шоу.

Модель і танцівниця може похвалитися нев'янучою красою, тому навіть на випадкових фото вона виглядає, як секс-бомба уповільненої дії. Саме такою її "зловила" інша ікона краси - зірка серіалу Династія Джоан Коллінз.

Британська акторка подивилася нове бурлеск-шоу фон Тіз під назвою Гламунатрікс (Glamonatrix), і після виступу відвідала танцівницю в її гримерці. Там і був зроблений знімок, яким Коллінз поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Провела найкращий вечір за переглядом нового шоу Діти фон Тіз Гламунатрікс. Попросила її підписати панчохи для мого зятя - чи робить це мене дуже злісною тещею?"- пожартувала Коллінз.

У кадрі 89-річна акторка явно використовувала ретуш, щоб приховати кілька зморшок, а ось маскувати красу танцівниці не стала. Втім, для Діти це виявилося не потрібним - навіть після виснажливого шоу вона залишається витонченою леді до кінчиків пальців.

Діта Фон Тіз та Джоан Коллінз зустрілися на бурлеск-шоу Гламунатрікс / instagram.com/joancollinsdbe

Раніше український телеведучий і танцюрист Влад Яма, який з початку війни виїхав до США, показав, як зараз займається розвагою американської публіки у вельми провокаційному образі - з довгою шевелюрою і пишною чубчиком.

Також відома скандалістка моди, 52-річна супермодель Наомі Кемпбелл, яка прозвана Чорною Пантерою, показала рідкісне фото своєї дитини, що з'явилася на світ у 2021 році.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти