Atlas Weekend Friends Edition: список виконавців у безкоштовні дні та як зареєструватися

Atlas Weekend 2021-що відомо про безкоштовні дні 5 і 6 липня / atlasweekend.com

Вже скоро починається фестиваль Atlas Weekend, який відкривають аж два безкоштовних дні - коли виступатимуть українські популярні виконавці.

Фестиваль Atlas Weekend Friends Edition в 2021 році тимчасово змінив правила - замість одного безкоштовного дня буде два, і для цього потрібно буде проходити спеціальну реєстрацію.

У 2021 році через карантин і локдауну через поширення коронавірусу, Західні учасники відмовились приїжджати в Україну, і більшу частину гостей складуть українські артисти, за винятком кількох росіян.

Atlas Weekend Friends Edition буде проходити з 5 по 11 липня, і 5-6 будуть безкоштовними. У ці дні організатори очікують по 60 тисяч відвідувачів, тому вжили заходів, як убезпечити людей від коронавірусу. Для глядачів проводять спеціальну регстрацію, яка дозволить врівноважити кількість людей і не створювати натовп.Читати такожОслаблення карантину: на Atlas Weekend змінили правила

Вже відомо, хто на якій сцені виступатиме. Хоч фестиваль починається з першої половини дня, але основні виступи на всіх сценах будуть з 15-00.

Atlas Weekend Friends Edition - розклад на 5-6 липня

Головна сцена - з 15-00

Західна сцена - з 15-15

Східна сцена - з 15-45

Північна сцена - з 15-25

Garden Stage - з 15-00

Electronic Stage - з 15-45

Безкоштовний квиток на відвідування Atlas Weekend Friends Edition є одноразовим, його можна отримати на електронну пошту після реєстрації на сайті.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти