Артем Пивоваров натякнув на таємне одруження: "Мені потрібен контакт"

Артем Пивоваров особисте життя - Пивоваров прокоментував одруження / колаж: Главред, фото: instagram.com/pivovarovmusic

Популярний артист став все частіше давати коментарі про свої амурні справи.

Український співак Артем Пивоваров належить до того роду артистів, які ретельно приховують своє особисте життя. За роки на великій сцені про це вдалося дізнатися вкрай мало: з 2017 року він зустрічається з дівчиною на ім'я Дар'я, яка знялася в кліпі на його пісню "Моя ніч".

Однак на початку квітня Пивоварова стали підозрювати в одруженні. Тоді на безіменному пальці артиста помітили каблучку. Чи це обручка, зірка відповів вельми ухильно.

Зараз питання про великі зміни в особистому житті Пивоварову поставила Раміна Есхакзай. В інтерв'ю для журналістки і блогерки співак зробив відверте зізнання.

"Я так само потребую уваги, любові, я просто людина, потребую сексуального контакту, фізичного контакту, і я в цьому такий самий, як і всі, ну, тобто мене нічого не відокремлює, не відрізняє від інших людей. Відповідаючи на твоє запитання (про стосунки та одруження - прим. редактора), я не забуваю жити для когось одного", - розповів Артем Пивоваров.

Хто такий Артем Пивоваров?

Артем Пивоваров - український співак, автор пісень, саунд-продюсер, колишній тренер шоу "Голос країни-13". Випустив 5 студійних альбомів і 20 синглів. Автор проєкту "Твої вірші, мої ноти". Володар двох премій YUNA (2021, 2022) та ордена "За заслуги" третього ступеня.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Настя Каменських поклала край чуткам про розлучення і публічно звернулася до Потапа з ніжним привітанням - сьогодні зіркова пара святкує п'яту річницю весілля.

Також стало відомо, що акторка і комік Олена Кравець пофарбувала волосся семирічного сина в незвичайний колір. Вона не тільки не стала перешкоджати бажанню Івана змінити зовнішність, а й допомогла підібрати відтінок.

Читайте також:

Новини заразКонтакти