Анна Саліванчук уперше прокоментувала розлучення з чоловіком-нардепом

Анна Саліванчук прокоментувала своє розлучення / колаж: Главред, фото: instagram.com/salivanchuk.anna/

Українська акторка Анна Саліванчук уперше прокоментувала, чи правда, що її ексчоловік, нардеп Олександр Божко її бив

Зірка київського Театру на Подолі та комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук прокоментувала своє розлучення з нардепом від "Слуги народу" Олександром Божком.

Під дописом акторки, де вона повідомила про розрив із чоловіком, одна з прихильниць пригадала, як у лютому 2023 року Саліванчук розповідала, що дістала струс мозку і зламала ніс нібито внаслідок падіння зі сходів. Шанувальниця зірки припустила, що, можливо, вона розійшлася з чоловіком, бо він її бив.

"Ні, це ніяк не пов'язано, тоді справді я впала зі сходів, бо була ожеледиця", - спростувала чутки про аб'юз з боку колишнього чоловіка Саліванчук.

Нагадаємо, днями акторка Анна Саліванчук приголомшила фанатів новиною про те, що після восьми років подружнього життя вона розлучилася зі своїм чоловіком, нардепом і колишнім продюсером Студії "Квартал 95" Олександром Божком. У подружжя є двоє спільних синів - 7-річний Гліб і дворічний Микита.

Втім, що саме стало причиною її розриву з чоловіком після восьми років шлюбу - Анна Саліванчук вирішила зберегти в таємниці від шанувальників.

Вас може зацікавити такі матеріали:

Новини заразКонтакти