Ані Лорак попрощалася з Україною незвичайним способом

Ані Лорак / Instagram

Співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, короткочасно відвідала Україну в 2021 році, і показала повернення до Москви незвичайним чином.

Співачка Ані Лорак прилетіла до Києва в січні 2021 року, і зізналася, що Київ - її улюблене місто. Як відомо, співачка після анексії Криму і початку агресії РФ на Донбасі, працює і живе в Росії.

Як повідомляє видання Teleprogramma pro, 42-річна Ані Лорак зустрічала Новий Рік у столиці України разом з дев'ятирічною донькою Софією від попереднього шлюбу з турецьким бізнесменом Маратом Налчаджіоглу.

"Вони не тільки відсвяткували прихід 2021 року, а й багато гуляли, грали в зимові ігри, насолоджуючись канікулами", - йдеться в повідомленні.

Ані Лорак прилетіла також для концерту - вона публікувала в своєму Instagram фото в сріблястій блискучій сукні, і натякнула, що готується до виступу. Де саме співала Ані Лорак - поки що невідомо.

Також вона опублікувала фото зі зйомок старого кліпу з Аланом Бадоєвим, чим спровокувала чутки про розставання з новим бойфрендом Єгором Глібом.

Увечері 24 січня Ані Лорак полетіла з Києва, і записала дивні відео, які опублікувала в сторіз - порожні термінали, порожній аеропорт, і майже порожній літак. Все відео вона зняла без звуку, і українські ЗМІ припустили, що так вона попрощалася з Києвом.

Ані Лорак попрощалася з Києвом:

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти