Анастасія Приходько відверто розповіла про пластичні операції на обличчі

Анастасія Приходько / УНІАН

Українська артистка відповіла на звинувачення користувачів соцмереж.

Українська співачка і колишня політик Анастасія Приходько звернулася до шанувальниць і хейтерів зі своєю історією.

Артистка розповіла, що вона ніколи не вдавалася до "омолоджуючих" процедур - будь то уколи чи операції. У своєму Instagam вона відповіла на звинувачення в пластичних операціях на обличчі і подякувала за такі "компліменти" від хейтерів.

"І так, все по-чесному, як і обіцяла. Що я робила зі своїм обличчям? Нічого! Ви б знали, мені ваші коментарі, як бальзам на душу! Так приємно було читати. Знаю, знайдуться ті, хто скаже "ой, не треба макарони на вуха" серйозно, ви ж знаєте мене, я за свої слова завжди у відповіді! Ніяких ботоксів, підтяжок і розтяжок на мені зараз немає. Губи теж не колола! Хоча, дуже хочу підправити асиметрію з часом. Просто поки я вибирала бути собою природною! Мені це ближче. Я за адекватне справжнє дорослішання", - зізналася вона.

Анастасія Приходько / instagram.com/prykhodko_official

Співачка нагадала, що немає поки що жінки, яка не хотіла б щось в собі поправити, але це не завжди на краще.

"Не дивіться на інших, приймайте рішення так, щоб було добре вам! Не заради когось, а в першу чергу заради себе коханої. Ви думаєте, мене ображали слова під постом тих, хто говорив, що я виглядаю старше, ніж мені є? Та заради Бога! Я то собі подобаюся, просто невиспана трохи. Решта - смаківщина", - підкреслила Приходько.

До цього вона сама опублікувала фото в червоному жакеті, сказала, що без фільтрів і фотошопу, а також попросила шанувальників оцінити її зовнішність.

Анастасія Приходько / instagram.com/prykhodko_official

Нагадаємо, що Наталя Могилевська пообіцяла поголитися налисо через Аніту Луценко.

Артистки домовилися, що співачка повинна схуднути зі своїх 76 кг до кінця червня.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти