42-річний Олександр Педан розповів про свій вступ до ВНЗ та відстрочку

Олександр Педан новини - Олександр Педан вступає до університету / колаж: Главред, фото: instagram.com/pedanos

Популярний ведучий зізнався, навіщо йому знадобилася вища освіта саме зараз.

Український шоумен Олександр Педан, слідом за своєю старшою донькою Валерією, вирішив здобувати вищу освіту. Для себе він обрав спеціальність "Публічне управління".

Про це ведучий розповів в інтерв'ю для Люкс ФМ. Щоб уникнути чуток про те, що він у такий спосіб намагається ухилитися від мобілізації, Педан розповів, навіщо йде до університету.

При цьому він наголосив - це буде його друга вища освіта, що не надає чоловікам призовного віку право на відстрочку. У 2004 році Олександр Педан отримав диплом менеджера-економіста в Хмельницькому національному університеті.

"Я вступаю для того, щоб учитися. Це друга вища освіта, вона не дає від армії відстрочки, я просто йду вчитися заради того, щоб учитися, бо після 40 тобі треба створювати нові нейронні зв'язки, а якщо говорити іншими категоріями, то я йду на "Публічне управління", де дуже хочу розібратися власне в державоутворенні й ще більше створювати таких класних колаборацій від громадського сектору, держави, приватного сектору", - повідомив Педан.

При цьому шоумен зауважив, що в політику після навчання йти не планує, хоч і отримує подібні пропозиції час від часу.

Хто такий Олександр Педан?

Олександр Педан - український ведучий і конферансьє. Колишній гравець КВК (Стильний вітер, TM-TV, Три товстуни). Найбільш відомий своєю роботою в проєктах Comedy Club UA, "Підйом", "Україна сльозам не вірить", "Зроби мені смішно", "Інтуїція", "Хто зверху?", "Зірки під гіпнозом" та ін.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Alena Omargalieva розповіла, де зараз Тамерлан, який на початку повномасштабної війни полишив музику і вступив на службу в ТРО.

Також Святослав Вакарчук показав, ким замінив Христину Соловій - співачка була його продюсерським дебютом, але вони завершили десятирічну співпрацю восени 2023 року.

Читайте також:

Новини заразКонтакти