"Кримінальна справа": влада РФ розшукує Тетяну Лазарєву - причина

Тетяну Лазарєву оголосили в міжнародний розшук / колаж: Главред, фото: instagram.com/lazarevatut/

Тетяну Лазарєву ніяк не залишать у спокої.

Російську телеведучу Тетяну Лазарєву, яка публічно засуджує терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхала з країни-окупанта, влада Росії оголосила в міжнародний розшук.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, причиною розшуку стала "кримінальна справа про виправдання тероризму".

Зазначимо, раніше Тетяну оголосили іноагентом у РФ, а також вона живе в Іспанії і веде свій блог, у якому і критикує політику Кремля. Цього літа Лазарєва навіть анонсувала "благодійний вечір" на підтримку України. Квитки вона продавала по 80 євро.

Хто така Тетяна Лазарєва?

Тетяна Лазарєва - російська актриса, комік, телеведуча. Відома завдяки комедійному серіалу "33 квадратні метри" і шоу "Хороші жарти", яке вела разом із Михайлом Шацем і Олександром Пушним. 24 лютого 2022 року перебувала в Києві, і початок повномасштабної війни бачила на власні очі. Відкрито висловлює антивоєнну позицію та критикує уряд країни-окупанта. Займається благодійністю на користь українців. У липні 2022 року була внесена Мін'юстом РФ до списку іноземних агентів.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, український волонтер Сергій Стерненко подякував зрадниці Ані Лорак за її донат для ЗСУ. Стерненко написав коментар під однією з публікацій запроданки в соцмережах, але вона ніяк не відреагувала.

А також Алла Пугачова не змогла вивезти свій антикваріат із РФ на суму 20 млн доларів. Серед майна Пугачової виявилися французька люстра XIX століття, ваза для фруктів XIX століття, скульптури і картини XVI-XIX століть.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти