"Тотально банкрут": утікач Олег Винник по вуха в боргах - блогер

Олег Винник став банкрутом / колаж: Главред, фото: depositphotos.com/

Блогер розповів, що Олег Винник у складній ситуації.

Український співак Олег Винник, який втік з України ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну жити в Німеччину, залишився без грошей, тому не може відновити свою кар'єру.

Як розповів блогер-оглядач Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі, утікач заборгував великі суми і тепер у нього немає чим їх віддавати.

"Зараз його представники активно продзвонюють топових піарників, пропонуючи співпрацю і великі кошти. Наше джерело змогло дізнатися, що сьогодні Олег Винник тотально банкрут. У нього немає грошей, він у боргах. Саме тому Олег все, що може запропонувати, це залишки своїх заощаджень і просто борги, в які він тотально вліз. Тому, як би він не старався, кар'єру він не зможе свою відродити, що б він не робив, тому що в нього елементарно немає грошей", - заявив Беспалов.

Дивіться відео, де Богдан Беспалов розповів про Винника:

Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини за темою

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк спрогнозував, чи зможе втікач Олег Винник повернути приязнь українців, якою вона була до початку повномасштабної війни.

Також друг Винника, поет-пісняр і телеведучий Петро Мага, розкрив несподівані подробиці про життя артиста до того, як той став популярним у Німеччині та Україні.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти