"Середнячковий": у зрадниці Таїсії Повалій почалися проблеми з грошима

Таїсія Повалій виплачує іпотеку в РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com, Таїсія Повалій

Зрадниця Повалій не в найкращій ситуації зараз.

Коротко:

Колись українська відома співачка, а тепер зрадниця України Таїсія Повалій, після переїзду в країну-окупанта РФ, купила собі там будинок у кредит. Але виплачувати великі суми їй важко, оскільки роботи не так вже й багато.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, продюсер Сергій Дворцов вважає, що попит на концерти зрадниці зараз не надто великий.

"Гонорари у неї коливаються в районі 1 млн рублів за один виступ. Чи є попит? Попит є, але він такий, середнячковий", - зазначив продюсер.

Також Дворцов підкреслив, що, хоч співачка і перейшла на бік країни-терориста РФ, у неї все ж "українське походження".

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська і російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Таїсія Повалій - останні новини по темі

Як раніше повідомляв Главред, український музикант Андрій Данилко відверто висловився про колишню подругу Таїсію Повалій, хорошими стосунками з якою колись пишався.

Також співачка-зрадниця Таїсія Повалій з крокодилячими сльозами на очах розповіла про поїздку до окупованого Луганська, і поділилася мріями про концерт у Києві.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти