Положинський прокоментував зарплату військового і чому незадоволений своєю службою

Олександр Положинський новини - Положинський розповів про роботу на радіо і заробітки під час служби / колаж: Главред, фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Музикант-воїн зізнався, як опинився на радіо, та за які кошти він живе і донатить сьогодні.

Екслідер гурту Тартак і шоумен Олександр Положинський навесні 2022 року вступив до лав ЗСУ і був розподілений до 47-ї окремої механізованої бригади, де прослужив понад рік і отримав бойовий досвід.

У листопаді 2023 року його перевели в інший підрозділ. Нині співак-воїн займається просвітницькою діяльністю - веде програми на радіо Армія FM.

В інтерв'ю для видання "Апостроф" Положинський зазначив - він розуміє важливість своєї роботи зараз, але не був в захваті від нового призначення. Утім він також усвідомлює, що він - людина військова, і зобов'язаний виконувати накази начальства.

"Я скажу відверто, це не було моїм рішенням. Тим більше я не хотів служити на радіо. І якби мені у травні 2022 року сказали, що ти йдеш до лав ЗСУ, щоб у результаті бути ведучим на військовому радіо, то я не впевнений, чи захотів би іти до лав ЗСУ лише заради цього. Але якщо керівництво приймає таке рішення і дає таке завдання, то я його виконую", - каже артист.

При цьому він не став також ухилятися від відповіді про зарплату військового. Олександр Положинський не називав конкретної суми, але визнав, що цих коштів йому не вистачає - більшою мірою його забезпечують виплати за роялті: "Мені не достатньо цих грошей. Але я крім грошового забезпечення військовослужбовця ще й отримую роялті за свою творчість. І це дає мені можливість покривати всі власні потреби і ще й багато донатити.".

Хто такий Олександр Положинський?

Олександр Євгенович Положинський (нар. 28 травня 1972, Луцьк, Волинська область, Українська РСР, СРСР) - український співак і шоумен, колишній лідер українського гурту "Тартак", проєкту "Був'є" (2014), проєкту "Ол. Ів.'є" (2019), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше дружина популярного українського хореографа Євгена Кота Наталія Татарінцева розповіла про хворобу їхньої двомісячної доньки та свій страх про здоров'я немовляти.

Також стало відомо, що співачка Олександра Заріцька, солістка гурту KAZKA, опинилася під крапельницями. Артистка поділилася подробицями своєї госпіталізації.

Читайте також:

Новини заразКонтакти