Відомий продюсер розповів про участь Klavdia Petrivna і СолоХи в нацвідборі на "Євробачення 2025"

СолоХа та Klavdia Petrivna візьмуть участь у нацвідборі на "Євробачення 2025" / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloha_official/, instagram.com/klavdia_petrivna/?hl=uk

Володимир Завадюк висловився про молодих артисток.

Український відомий продюсер Володимир Завадюк зазначив, що обговорювати виконавців можуть тільки музичні критики.

В інтерв'ю для Lux FM продюсер відповів на чутки про участь Klavdia Petrivna в нацвідборі на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2025".

"Класно, я вважаю, що це наступний крок Klavdia Petrivna, це класний крок", - розповів Завадюк.

А також Володимир висловив свою думку з приводу рішення співачки СолоХи взяти участь у конкурсі.

"Я абсолютно окейно ставлюся до різних українських виконавців. Є те, що мені подобається, те, що мені не подобається. СолоХа - це не моя музика, але аудиторія в неї є, і ця аудиторія, напевно, її любить. Я вважаю, що класно пишатися, а не хейтити, або критикувати аргументовано, якщо ти музичний критик, або мовчати", - підсумував Володимир.

Дивіться відео інтерв'ю Володимира Завадюка:

Хто такий Володимир Завадюк?

Володимир Завадюк - український продюсер, керівник департаменту Big Brave Events, Big Entertainment Shows 1+1 Media та креативний продюсер проектів Голос, Голос. Діти, Танці з зірками, Маскарад, Lip Sync Battle. Був продюсером великих концертних шоу для таких зірок як: MONATIK, Дан Балан, Тіна Кароль, Океан Ельзи, Оля Полякова, Jamala та інші, повідомляє Вікіпедія.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, продюсер Сергій Дворцов повідомив, щоНаташа Корольова і Сергій Глушко на межі розлучення. До речі, путіністи вже кілька разів розходилися через подружні зради Тарзана, який раніше був стриптизером.

А також Олена Зеленська зустрілася з королевою Швеції Сільвією і принцесою Мадлен у Нью-Йорку на полях Генасамблеї ООН. На зустріч Зеленська одягла костюм темно-синього кольору. Образ вона доповнила улюбленою брошкою KVITKA, яку створив український бренд Guzema Fine Jewelry.

Вас може зацікавити:

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти