Стало відомо, що сказав Шевченко перед переможним голом Довбика у ворота шведів

Андрій Шевченко підбадьорював українців під час матчу проти шведів/ Фото Reuters

Українцям вдалося забити переможний гол на останніх хвилинах овертайму. Захисник збірної Микола Матвієнко розкрив, як головний тренер мотивував футболістів.

Захисник збірної України Микола Матвієнко розповів, що головний тренер української команди Андрій Шевченко у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції підбадьорював гравців, зазначаючи, що суперник втомився більше, ніж вони. В результаті українцям вдалося забити переможний гол на останніх хвилинах додаткового часу.

"Від Шевченка в овертаймі постійно звучала фраза, що вони втомилися більше, ніж ми. Були мотиваційні слова", - поділився Матвієнко після матчу, передає Obozrevatel.

Футболіст Шахтаря додав, що збірна України вирішила присвятити перемогу форварду Динамо Артему Беседіну, який постраждав на початку овертайму після зіткнення з гравцем збірної Швеції.

Читати також"Виходили, як на війну": Зінченко поділився емоціями після перемоги над шведами на Євро-2020Зазначимо, центральний захисник Швеції Маркус Даніельсон пішов прямою ногою та в'їхав бутсою в коліно нападнику України Артему Беседіну, який якраз вийшов на поле. Спочатку головний арбітр матчу Даніеле Орсато спочатку показав жовту картку, але після перегляду моменту на відеоповторі скасував своє рішення і показав Даніельсону червону картку.

Бесєдін не зміг продовжити матч, найімовірніше, у нього важка травма. Даніельсон був вилучений з поля, тим самим він подарував перевагу українцям.

"Ця перемога Бесєдіна. Я бачив фотографії, це просто жахливо. Червона картка зіграла ключову роль", - сказав Матвієнко.

Україна пройшла в 1/4 фіналу на Євро-2020 - про що раніше писав Главред:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти