Одразу троє українських футболістів потрапили до збірної найгірших гравців Євро-2020

Роман Яремчук / УЄФА

Водночас представників "жовто-синіх" найбільше в цій символічній збірній.

Відомий аналітичний портал WhoScored представив символічну збірну найгірших гравців минулого чемпіонату Європи з футболу-2020. Список сформований виходячи з середніх оцінок гравців за матчі турніру.

На жаль, більше в цій символічній збірній представників України – троє. Сергій Сидорчук (6.26), Олександр Караваєв (6.31) і Роман Яремчук (6.56) увійшли до збірної, в якій не хотів би побувати жоден з футболістів.

Як бачимо, що найнижчу оцінку серед підопічних Андрія Шевченка отримав капітан київського Динамо. Також у збірній найгірших гравців Євро-2020 по два гравці збірних Німеччини, Уельсу, Хорватії та Португалії. Підкреслимо, що представників "жовто-синіх" найбільше в цій символічній збірній, навіть попри історичний вихід до чвертьфіналу престижного турніру.

Символічна збірна найгірших гравців Євро-2020

Історичний успіх України на Євро-2020:

Раніше Шевченко натякнув на відхід зі збірною України заради роботи в клубі. Його контракт діє до кінця наступного року: на цей відрізок припадає фініш фінальної частини чемпіонату світу з футболу 2022 року, який, попри гучний корупційний скандал, пройде в Катарі.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти