"Сєпар, в*тнік, малорос": Усик випалив правду щодо спілкування із друзями з Росії

Усик розповів про своє ставлення до росіян / Reuters

Відомий спортсмен зізнався, що продовжує спілкуватися зі своїми друзями з Росії.

Відомий боксер Олександр Усик, який розкритикував продовження карантину через коронавірус, виступив зі скандальною заявою про те, що як і раніше продовжує спілкуватися зі своїми друзями в Росії.

"У мене дуже багато знайомих та друзів є в Росії. Я продовжую спілкуватися з ними. Вони не винні в тому, що сталося, що наші царі щось там не поділили. Президенти спілкуються один з одним про ту чи іншу ситуацію, а ми один одного хаємо і лаємо. Мене за ці роки як тільки не називали – сєпар, в*тнік, малорос... Але я просто не відповідають очікуванням людей", – сказав Усик в інтерв'ю на YouTube-каналі Ехо Києва.

Читати такожНе боксом єдиним: Усик назвав свої улюблені види спорту

Відомий спортсмен вважає, що через якийсь час і українці, і росіяни зрозуміють, що допустили велику помилку.

"Те, що відбувається – це бляшанка. Пройде якийсь час, і ми будемо думати: "Як ми взагалі таке могли допустити?" А таке буде", – додав боксер.

Як раніше повідомляв Главред, відомий український боксер Олександр Усик під час пандемії коронавірусу з Китаю висловився про те, як слід боротися з небезпечними вірусами.

Також нагадаємо, Олександр Усик поділився секретом про те, що не застосовує свої професійні навички в повсякденному житті. Так, боксер розповів студентам КНУ імені Тараса Шевченка про те, що не може терпіти хуліганів, які пристають до інших людей посеред вулиці.

Новини заразКонтакти