До чого сниться кінь: тлумачення відомих сонників

До чого сниться кінь / kartinki24.ru

Заборонені зв'язки або бажання випробувати щастя материнства – про що говорить сон з конем.

Кінь - благородна тварина. Але побачити уві сні коня може бути передвісником як і хороших подій, так і несподіваних поворотів. Що означає якщо сниться кінь, розібрався Главред.

Що може передрікати остригання волосся уві сні, читайте в нашому матеріалі: Стригти волосся уві сні: про що говорить такий сон.

Кінь уві сні - сонник Ванги

Побачити білого коня, згідно сонником болгарської провидиці, надзвичайно сприятливий знак, який свідчить про те, що в житті скоро настане біла смуга, благополуччя і щастя.

Сон, в якому кінь породистий, означає, що конфлікти і сварки з оточуючими скоро закінчаться, і настане мирний час.

Виснажений, погано доглянутий кінь може свідчити про те, що урожай в наступному році буде мізерним.

Побачити коня уві сні - сонник Цвєткова

Що означає сон з конем - сонник Фрейда

Родоначальник психоаналізу вважав, що кінь є уособленням ідеальної партнерки. Також він символізує жіноче начало. Чоловікові бачити уві сні коня, значить, що в реальному житті він прагне зустріти свій ідеал краси і жіночності в одній дівчині. Табун коней уві сні сигналізує про те, що людина не визначилася зі своїми ідеальними уявленнями про майбутню обраницю. Їхати верхи на коні означає прагнення мати дітей. Хворий кінь стає сигналом тривог про здоров'я всіх членів сім'ї.

Читайте такожДо чого сниться дорога: тлумачення відомих сонників

До чого сниться кінь - сонник Міллера

Сон з конем - сонник Нострадамуса

Провидець вважав, що побачений уві сні кінь віщує образи. Можливо, такий сон обіцяє розчарування в комусь із близьких людей. Підійматися на гору на коні Нострадамус трактував, як бажання сплячого добитися влади і пошани. Доглядати за хворою твариною - до ускладнень в дорозі.

Автор: Олена Стронг
Новини заразКонтакти