Найкорисніший і смачний у світі сніданок: три рецепти смузі

Смачне смузі на сніданок / pixabay

Смачне смузі на сніданок зробить ваш день ідеальним і здоровим.

Назва смузі походить від англійського smoothie, яке означає відразу кілька понять: м'який, гладкий, приємний.

Смузі - це густий однорідний напій, приготований з ягід, фруктів або овочів з додаванням шматочків льоду, молока, чаю, прянощів та інших добавок.

Цей неймовірно корисний коктейль набув популярності в США ще в 60-х роках. Зараз про смузі знають всі. Його готують на сніданок, на обід і навіть на вечерю особливо ті, хто намагаються дотримуватися правильного харчування.

ПП смузі ідеально підходить і для перекусу. Традиційний рецепт смузі дуже простий: складіть всі інгредієнти в блендер і змішайте до однорідного стану. У вас повинен вийти напій, що нагадує по консистенції рідке пюре. Тому, Главред зібрав три найбільш ідеальних ПП рецепта смузі, які може приготувати кожен з нас.

Рецепт смузі з бананом і волоськими горіхами

Інгредієнтів на такого смузі вам знадобитися всього нічого, а результат вийде неймовірним.

Візьміть:

Всі інгредієнти засипте в блендер і добре змішайте, розлийте смузі по келихах, зверху трохи посипте корицею і прикрасьте горішком.

Овочевий смузі буряково-морквяний

Вам потрібно:

Для смачного овочевого смузі потрібно добре помити моркву і буряк, почистити, і порізати на великі шматочки. Якщо є мультиварка то приготувати на пару, якщо немає то відварити. Остудіть овочі для пюре. Змішайте всі інгредієнти в блендері до отримання однорідної маси.

Рецепт смузі на сніданок - чорничний з насінням льону

Для чорничного смузі вам потрібно:

Якщо чорниця заморожена, її варто розморозити. Банан порізати, додати всі інгредієнти в блендер, добре перемішати. Розлити по келихах, прикрасити ягодами чорниці, і трохи додати насіння льону.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти