Літня дієта на 5 днів: меню та смачні рецепти

Літня дієта за 5 днів / goodfon.ru

Початок літа - відмінний привід привести себе в форму, якщо ви ще не встигли цього зробити раніше.

Настало літо, і ми відразу замислюємося про схуднення і зовнішній вигляд. Як кажуть лікарі та експерти, найкраще худнути у жарку пору року.

Влітку рухова активність дуже висока. До того ж це улюблений багатьма сезон фруктів і овочів, в яких міститься найменше калорій. Одна з популярних для бажаючих стати стрункішою літня дієта.

У топі найдієвіших літніх дієт входять:

Салатна дієта. В меню можуть бути присутніми всі можливі овочі. Таку дієту дозволяється дотримуватися не більше двох тижнів.

Сокова дієта. У меню можуть бути присутніми овочеві та фруктові соки, а також змішані варіанти напоїв. Такі сокові дні проводять двічі на тиждень через кожні два тижні.

Огіркова літня дієта для схуднення. Вона розраховується на три дні. У день необхідно вжити 1 кілограм огірків.

Ягідна літня дієта. Протягом дня можна з'їсти пів кілограма ягід.

Літня фруктова дієта - меню

Дотримуючись фруктову дієту за тиждень можна схуднути на 5-7 кілограмів. Дієта заснована на вживанні великої кількості фруктів. Серед її переваг - це очищення організму від токсинів і шлаків. Немає необхідності витрачати час на приготування страв.

Читати такожНеймовірно смачний полуничний смузі: покроковий рецепт приготування

Приймати їжу можна в будь-який час доби. Зникає целюліт і стає краще колір шкіри.Організм не страждає від нестачі вітамінів і корисних речовин.

Меню фруктової дієти на день:

Літня овочева дієта

Завдяки такій дієті можна не тільки позбутися зайвої ваги, а й наситити свій організм необхідними для здоров'я вітамінами. Дієтологи запевняють, що така дієта влітку не вимагає спеціальних підготовок, оскільки овочі можуть швидко засвоюватися і насичувати організм корисними речовинами, пише womanadvice.ru.

Для розвантажувального тижня стануть ідеальними:

Овочева літня дієта - меню на день

Найпопулярніша літня дієта на 5 днів

За словами дієтологів, дієта на літо для схуднення передбачає обмеження у вживанні вуглеводів і жирів. Овочів і фруктів в цей час має бути якомога більше. Не варто себе обмежувати і в рослинних жирах, якими можна заправляти смачні салати.

Літня дієта для схуднення - меню

День 1

День 2

День 3

День 4

День 5

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти