Накриє низка невдач і проблем: що не можна робити з водою 10 липня - прикмети

Що не можна робити 10 липня / фото: pomisna.info

Що можна робити 10 липня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від проблем зі здоров'ям і не тільки.

10 липня церква вшановує пам'ять святого преподобного Антонія Печерського. Як повідомляє Главред, він народився в Любечі на Чернігівщині, але в юності вирушив до Афону, де прийняв чернечий постриг. Там він набув духовного досвіду, який пізніше використовував в організації монастирського життя на Русі.

Після повернення до Києва Антоній жив як відлюдник у печерах біля села Берестове. До нього приходило багато учнів, а це місце стало основою створення монастирської громади. Близько 1051 року Антоній заснував Києво-Печерський монастир, який став великим духовним і культурним центром Русі.

Антоній вів суворий спосіб життя, він скромно харчувався, постійно молився. У нього був дар прозорливості, споглядання і чудотворення. Багато хто приходив до нього за порадою і зціленням. Мощі Антонія були поховані в Ближніх печерах.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Молодість збережеться на роки: якою водою потрібно вмитися 12 липня - прикмети.

Що можна робити 10 липня

Що не можна робити 10 липня

1. Не можна 10 липня кидати у воду сміття, лаятися біля води і розливати воду. Предки вірили, що це може залишити людину без довіри близьких.

2. Не можна 10 липня пити з чужого кухля або склянки. Це може призвести до погіршення здоров'я.

3. Не можна 10 липня кричати або сваритися. Інакше почнуться серйозні неприємності у стосунках із близькими.

Прикмети 10 липня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти