Треба покласти монети на стіл: примети 12 березня, які принесуть вам гроші

Що не можна робити 15 березня / фото: pixabay

Що не можна робити 12 березня. Важливі заборони та прикмети, які вбережуть від впливу злих сил.

12 березня церква вшановує пам'ять преподобного Феофана Сповідника. Про це повідомляє Волинська єпархія ПЦУ. Він народився у знатній родині в Константинополі. У ранньому віці він став сиротою і його навчанням почав займатися імператор Костянтин V Копронім. Він одружився і жив у "чистому" шлюбі.

Феофан заснував монастир біля Кізікуса. Він був прихильником іконопоклоніння і взяв участь у Другому Нікейському соборі. Згодом він заснував ще три монастирі. Феофан помер на острові Самофракія, куди його заслали через те, що він відмовився бути однодумцем правителя.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: 4 заборони, які вбережуть від розлуки та біди: що не можна робити 15 березня.

Читайте в матеріалі Главреда, що можна і не можна робити 12 березня.

Що можна робити 12 березня

Що не можна робити 12 березня

1. Не можна 12 березня сваритися та лихословити. Якщо порушити заборону, то у життя можуть увірватися нещастя найближчим часом.

2. Не можна 12 березня виносити сміття. Предки вірили, що разом зі сміттям можна винести власне щастя.

Прикмети 12 березня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти