Зеленський висловився щодо легалізації канабісу та проведення опитування

Зеленський відповів на запитання журналістів напередодні виборів / Reuters

Президент запевнив, що в питанні про легалізацію марихуани все залежить від підтримки українців.

Глава держави Володимир Зеленський сьогодні запевнив, що проведення всеукраїнського опитування не фінансуватимуть ні з бюджету, ні олігархічні структури.

Про це гарант повідомив сьогодні в інтерв'ю українським телеканалам і пояснив вибір питань до опитування.

"Не за кошти держави і не за рахунок олігархічних структур. Ви все побачите. Відповідь завжди є або офіційна, або в декларації президента України", - сказав він.

Говорячи про питання про легалізації медичного канабісу Зеленський зазначив, що підтримка українцями даної ініціативи може стати головним аргументом для Верховної Ради, щоб схвалити відповідний законопроект.

"Електорально вони побачать, що люди це підтримують. Тоді я як президент, маючи вже соціологію, нічого не буду боятися, подам цей законопроект і буду знати, що у мене є підтримка і Ради, і народу", - заявив він.

Читати такожЗеленський похвалився найнижчим в Європі показником смертності від COVID-19

Говорячи про вільну економічну зону на Донбасі, Зеленський зазначив, що її створення сприятиме залученню інвестицій до регіону і завершенню війни.

"У мене є відчуття, що прийдуть туди великі гроші, які зможуть зробити все, щоб Донбас зростав. І це буде великий вплив на людей, які живуть на тимчасово окупованих територіях. Вони бачитимуть, що жити у вільній Україні краще", - сказав президент.

При цьому він зазначив, що дана ініціатива поки що не стосується тимчасово окупованих територій Донбасу.

Інтерв'ю Зеленського - про що йшлося раніше:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти