У російській Держдумі відповіли на слова Єрмака щодо Мінських домовленостей

У російській Держдумі відповіли на слова Єрмака щодо Мінських домовленостей / Reuters

Мінським угодам аналога немає, тому їх виконувати все одно доведеться, якщо, звичайно, Україна хоче миру на Донбасі, переконаний російський депутат Бальбек.

Заява очільника Офісу президента України Андрія Єрмака про те, що Мінські домовленості щодо Донбасу майже неможливо виконати, прокоментував депутат Державної Думи Руслан Бальбек. Він підкреслив, що наступним кроком Києва може стати заклик до нових угод.

"Причому головне - щоб це влаштувало колективний захід і Київ. Україна не раз показувала себе недобросовісним виконавцем міжнародних угод. До того ж для підготовки громадської думки працюватимуть тільки "свої" телеканали, опозиційні медіа, що називається, загнано до кута", - сказав російський депутат у коментарі RT.

Бальбек додав, що подібні заяви українських політиків заважають вирішенню конфлікту на Донбасі.

"Мінським угодам аналога немає, отже, їх виконувати все одно доведеться, якщо, звичайно, Україна хоче миру на Донбасі», — підсумував парламентарій.

Зазначимо, Мінські угоди підписали 12 лютого 2015-го. Вони мають на меті виведення всіх збройних формувань з території Донбасу, проведення місцевих виборів і надання регіону особливого статусу у складі України.

Мінські угоди - про що говорив Єрмак:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти