"Це туристи": Данілов відповів політичним гастролерам по Європі

Данилов жорстко відповів політичним "туристам"/ Джерело: Колаж Главред, фото: Апарат РНБО України, скріншот з відео t.me/V_Zelenskiy_official

Секретар РНБО Олексій Данілов назвав туристами тих представників влади, які намагаються представляти Україну на міжнародній арені.

За словами секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олексія Данілова, представляти Україну на міжнародних майданчиках може представляти Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

"Решта — це туристи. З ними можна спілкуватися, але це не представники українського народу", — сказав Данілов в інтерв'ю UkrlifeTV.

Данілов також зауважив, що не всі громадяни України які виступаються за кордоном представляють нашу країну.

"У нас там є група в смугастих купальниках, які їздять на всякі кейси другої-третьої ланки, так вони всім відомі. Якщо вони перетинатимуть межу дозволеного, то все буде інакше", — підкреслив секретар РНБО.

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, російські окупанти під час однієї з атак вдарили по місцю, де збирали українські ракети, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов. Він уточнив, що частину виробництва ракет з України перенесли за кордон.

Також секретар Ради національної безпеки України Олексій Данілов прокоментував ситуацію після ракетного удару по штабу Чорноморського флоту в захопленому РФ Севастополі. Він вважає, що на ЧФ чекає два варіанти розвитку подій – самоліквідація добровільна або примусова.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти