Путін зробить все можливе для порятунку свого кума

Бутусов: Медведчук підлягає негайному затриманню / Reuters

Після погроз Путіна неприпустимо містити Медведчука під домашнім арештом.

Заява Путіна, що "Україну перетворюють на анти-Росію" - це погроза у зв'язку з кримінальною справою, де висунуті прямі підозри проти Віктора Медведчука і його партнера Тараса Козака, а також проти самого президента Путіна і заступника глави Адміністрації президента РФ Дмитра Козака.

Оскільки Україна прийняла закон про заочне засудження, тепер Путін і Дмитро Козак повинні бути також притягнуті до відповідальності за агресію і окупацію Криму, які стали основою звинувачення проти Медведчука, і отримати заочний вирок. Згідно з текстом підозри, Медведчук вчинив державну зраду і завдав шкоди Україні на 38 мільярдів гривень в результаті злочинної змови з Путіним і заступник голови АП РФ Дмитром Козаком, який на цей момент є куратором відносин з Україною.

Читати такожСправа Медведчука загрожує Зеленському серйозним ударом по репутаціїВважаю, що після публікації таких прямих доказів і спілкування Медведчука з Кремлем він і його оточення підлягають не суду - а негайному затриманню як російська агентура, посібники окупантів в ході бойових дій. І треба використовувати Медведчука як обмінний фонд для обміну на українських патріотів, яких за наказом Путіна катують у російських в'язницях. Подивимося, як дорого цінує Путін свого кума, і чи зможемо ми нарешті провести обмін "всіх на всіх", який Кремль зриває всі роки війни.

Читати такожЗ Медведчука ліпитимуть українського Нельсона МанделуПісля погроз Путіна неприпустимо утримувати Медведчука під домашнім арештом - Росія зробить все можливе для його порятунку, не виключено, що організує втечу і евакуацію, як свого часу Януковичу. Медведчук повинен утримуватися під вартою.

Новини заразКонтакти