Старгьорл продовжили на 2 сезон на іншому каналі

Старгьорл 2 сезон - подробиці / DC Universe

Серіал Старгьорл отримав 2 сезон незабаром після початку першого, але серіалу повільно але впевнено перебрався на інший канал - CW, знаменитий своїми франшизами.

Серіал Старгьорл покинув канал DC Universe, і тепер буде виходити на телеканалі CW, який прославився альтернативним кіновсесвітом Зеленої стріли, та показом найбільш популярних серіалів.

Про остаточне рішення про перехід і продовження серіалу повідомляє Deadline.
Серіал Старгьорл отримав хороший рейтинг, тому буде виходити на CW, а потім вже на каналі DC, а після закінчення трансляції онлайн, серіал Старгьорл буде доступний на HBO Max.

Доля сервісу DC Universe залишається неясною - з ексклюзивних серіалів залишилися тільки Титани. Болотна потвора була закрита передчасно, а Фатальний патруль як і перший сезон Старгьорл паралельно транслюють на іншому сервісі (HBO Max).

Не виключено, що через HBO Max DC Universe може і зовсім припинити роботу.Читати такожСеріал Fallout - творці Світу Дикого Заходу екранізують гру

Старгьорл 2 сезон - актори і ролі

Поки що другий сезон не почали знімати, так що терміни і сюжет 2 сезону невідомі. Очікується, що Старгьорл 2 сезон вийде у 2021 році.

Новини заразКонтакти