Прем'єра на 1+1: чим здивує серіал Слов'яни 2021

Слов'яни / прес-лужба 1+1

В Україні вперше виходить фантастичний серіал Слов'яни 2021, який українці знімали зі словаками до карантину.

3 травня о 22:30 на телеканалі 1+1 відбудеться національна прем'єра історичної драми з елементами фентезі Слов'яни. Це - міжнародний 12-серійний проект, над виробництвом якого працювала українсько-словацька команда кінематографістів ще в 2019 році. Серіал планували показати в 2020 році, але в Україні прем'єра відбудеться пізніше.

У серіалі Слов'яни хотіли показати події 7 століття на території України. Події не прив'язані до реальних подій і навіть мають фантастичний відтінок, але шоуранери постаралися максимально відтворити атмосферу того часу.

Серіал слов'яни - сюжет

Сюжет серіалу Слов'яни зосереджений на наділеній магічними здібностями травниці Дразі. Вона знаходить в лісі пораненого чужинця, який не може згадати своє минуле. Намагаючись допомогти йому, Драга викликає до себе гнів місцевого жерця, у якого свої плани, і якому не потрібні сторонні в його інтригах.Читати такожЗ'явилися перші кадри з шоу " Мандруй Україною з Дмитром Комаровим"

У пошуках визнання і влади, жрець підбурює і одного з старійшин. Чоловік, повіривши жерцю, направляє свій гнів на близьких людей. Поки місцеві лідери зайняті розподілом влади, на селище насувається зовнішній ворог - грізні кочівники. Чи зможуть хлібороби і мисливці об'єднатися і стати зі зброєю в руках на сторожі своїх земель, глядачі дізнаються в прем'єрних серіях.

Серіал слов'яни - актори і ролі

Поліна Носихіна, яка нещодавно в серіалі Перші Ластівки зіграла Леру, в Слов'янах грає головну роль Дарги.

Серіал Слов'яни - цікаві факти

Виробництвом стрічки займалися українські компанії медійна група європейського партнерства та Сінемадей, словацька компанія Wandal Production за участю словацького телеканалу TV JOJ, українського телеканалу 1+1 та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Зйомки серіалу Слов'яни закінчилися ще в грудні 2019 року.

Всі серії можна буде дивитися онлайн на сайті 1+1 video.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти