Назвали дату виходу і нових акторів фільму Абатство Даунтон 2

Абатство Даунтон / прес-служба B&H Film distribution

Через майже два роки після прем'єри, виходить сиквел фільму Абатство Даунтон по знаменитому серіалу.

Творці фільму Аббатсво Даунтон 2 порадували шанувальників серіалу і фільму тим, що офіційно почали зйомки проета.

Як повідомляє Головреду B&H Film Distribution, голова кінокомпанії Focus Features Пітер Куявський оголосив про початок виробництва фільму Абатство Даунтон 2 в кооперації з компанією Carnival Films.

Автором сценарію став володар премії Оскар, творець оригінального серіалу - Джуліан Феллоуз. Продюсерами стрічки виступили володарі премій Еммі і BAFTA Гарет Нім і Ліз Трубрідж. В якості режисера до команди приєднався Саймон Кертіс.

"Минулий рік став справжнім випробуванням для всіх нас. Протягом довгого часу ми не могли бути поруч з нашими рідними і друзями. Тому зараз, як ніколи, приємно усвідомлювати, що попереду нас чекають кращі часи і вже наступного Різдва ми знову зустрінемося з улюбленими героями Абатства Даунтон", - коментує продюсер стрічки Гарет Нім.

Голова кінокомпанії Focus Features Пітер Куявський додає: "Годі уявити кращого місця для святкування, ніж вдома. Тому напередодні свята ми вирішили зробити подарунок для шанувальників сімейства Кроулі та возз’єднати їх з улюбленими героями культової історії".

Абатство Даунтон / прес-служба B&H Film Distribution

Абатство Даунтон 2 - актори і ролі

Весь акторський склад команди Абатство Даунтон повертається в кіноісторії Абатство Даунтон 2. До них також приєднаються Денсі, Лора Хеддок, Наталі Бай і Домінік Уест.

Фільм Абатство Даунтон 2 виходить до Різдва до 25 грудня, а з нагоди початку зйомок фільму вийшов стилізований постер із зображенням абатства.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти